قیمت لوله مانیسمان کرج
قیمت لوله مانیسمان کرج : لوله بدون درز مانیسمان چیست این لوله که در ایران به نام یکی از اولین سازنده گان آن مانیسمان معروف شده است. به لوله های فولادی که به روش اکسترود کردن فولاد تولید می شوند لوله های بدون درز می گویند. در اصطلاح علمی به آن سیمی لس نیز گفته می شود.
قیمت لوله مانیسمان کرج
تولید لوله های بدون درز مستلزم فرآیندی است که طی آن یک شمش فولادی تبدیل به لوله می گردد. طراحی این لوله با ضخامت متفاوت به دستورالعمل های ویژه ای نیاز دارد که در استانداردها درج شده اند. در برخی از روش های تولید این لوله ها، عملیات حرارتی خاصی باید به کار رود. انتخاب روش تولید لوله مانیسمان بر اساس نیازهای منطقه ای و امکانات کارخانه سازنده تعیین می شوند.
برای استعلام قیمت لوله و خرید آهن اینجا کلیک کنید
مراحل تولید لوله بدون درز مانیسمان چیست
برای تولید لوله های بدون درز مانیسمان در ابتدا شمش های فولادی را برش می زنند. سپس شمش ها را داخل کوره های قوسی که با استفاده از سوخت گاز گرمادهی می شوند گرم می کنند تا به مرحله سرخ شدن برسد. با استفاده از دستگاه الانگیتور سطح شمش ها را گرد می کنند. بعد از آن شمش ها را به وسیله لخ پرس سوراخ می کنند. در مرحله شلیک سمبه، سمبه را به داخل شمش فولادی شلیک می کنند که با سرعتی بالا سمبه ای به طول ۱۲ متر را داخل شمش فولاد می کنند.
لوله های فلزی به یکی از دو شکل زیر تولید شدهاند:
لوله های درزدار که با انواع جوش مستقیم یا مارپیچ، شکلگرفتهاند و لوله های بدون درز یا مانیسمان. همانطوری که از اسم این مقاطع برمیآید، تفاوت اساسی لوله های فلزی در نحوه تولید آنهاست. همانطور که میدانید حتی اگر فرایند جوشکاری در لوله های درزدار بادقت زیادی انجام بشود و جوش لوله بسیار مستحکم باشد، بازهم مشکلاتی مانند ترک خوردن یا آسیبدیدگی از قسمتهای جوشکاری آغاز خواهند شد. این یعنی یک لوله درزدار در بهترین حالت ممکن بازهم بهاندازه یک لوله بدون درز قدرت و استحکام ندارد.

لوله درزدار
لوله های درزدار لوله هایی هستند که از جوش لبهگرد شده یک ورق پس از عبور از غلتکهای متعدد تولید میشوند و به دو دسته درزدار مستقیم و درزدار مارپیچ تقسیمبندی میشود. لوله های با درز مستقیم عموماً به علت سختی تولید و استحکام پایینتر، در محدوده قطرهای کوچکتر مورد استفاده قرار میگیرد. در مقابل لوله های با درز مارپیچ به دلیل مزیتهای زیر کاربردهای وسیعتری دارند. برتریهای این لولهها نسبت به انواع درزدار مستقیم شامل موارد زیر میشود.
کاربرد لوله مانیسمان :
موتورخانه : در موتورخانه ها و با توجه به دما و فشار بالای سیال می بایست از لوله های مانیسمان استفاده کرد.
آتش نشانی : در سیستم آتش نشانی طبقات و رایزر اصلی آن می بایست از لوله های مانیسمان رده 40 استفاده کرد و همچنین برای تمام خروجی های رایزر نیز می بایست از لوله مانیسمان استفاده کرد.
خط انتقال بخار : بخار یکی از حساس ترین سیالات مورد استفاده می باشد که به علت دما و فشار زیاد می بایست از لوله مانیسمان استفاده شود.
انتقال نفت : لوله های مورد استفاده برای انتقال نفت حتما می بایست لوله های مانیسمان باشد.
برای استعلام قیمت تیرآهن و خرید فولاد اینجا کلیک کنید
لوله مانیسمان رده 160
در محدوده وسیعی از لحاظ قطر و ضخامت قابل تولید هستند. شکل نهایی آنها بادقت زیاد و بدون نیاز به فرایندهای نظیر کالیبره کردن حاصل میشوند و به همین علت جوشکاری و نصب آنها سادهتر است.
توزیع تنش در آنها خیلی یکنواختتر از لوله هایی با جوش طولی است. بهعبارتدیگر توزیع انرژی در اطراف جوش یکنواختتر است و خواص مکانیکی همگنتری ایجاد خواهد شد که به دنبال آن مقاومت لوله در برابر شکست بیشتر میگردد. لولهها با درز مارپیچ در برابر ضربه، فشار زیاد و تغییرات درجه حرارت مقاومت بیشتری از خود نشان میدهند. لوله های درزدار برای انتقال سیالاتی چون آب و فاضلاب، نفت و گاز در فشار مورد استفاده قرار میگیرند.
لوله مانیسمان رده 80 چیست؟
لوله مانیسمان رده 80 که اسامی لوله رده 80 بدون درز و sch 80 را نیز دارد، به دلیل ضخامت و قطر بیشترش، مقاومت بالاتری نسبت به دیگر رده ها دارد. همین موضوع سبب شده تا از رده 80 این نوع لوله ها در صنایعی مثل پتروشیمی، نفت، گاز و … استفاده شود. کاربردهای دیگر لوله مانیسمان رده 80، استفاده در مبدل های حرارتی، نیروگاه ها، خطوط فشار قوی و … است. لوله مانیسمان در دسته لوله های بدون درز قرار گرفته و استفاده از آن در صنایعی که از حساسیت بالایی برخوردارند، صورت می گیرد.
لوله مانیسمان رده 40
این لوله از ویژگی های منحصر بفردی برخوردار است که در ادامه این مطلب از ساختمانچی به بیان آن ها می پردازیم. در ادامه با ما همراه باشید. لوله ها انواع مختلفی دارند و استفاده از آن ها در صنعت با توجه به ویژگی ها و کاربرد هریک متفاوت می باشد. در این میان مانیسمان نمونه ای از لوله هایی است که در ساخت آن ها از هیچ گونه جوشکاری استفاده نشده و بدنه آن ها کاملا یکدست می باشد. این ویژگی در این لوله ها سبب شده تا نسبت به سایر لوله ها محکم تر بوده و قیمتی بالاتر از انواع دیگر داشته باشد.
معرفی لوله های بدون درز
در گذشته از روش اکستروژن برای تولید لوله های بدون درز استفاده می شد. استفاده از این روش در ابتدا برای لوله های سربی و پس از مدتی برای لوله های فولادی صورت می گرفت. از دیگر روش هایی که به این منظور می توان مورد استفاده قرار داد ریخته گری، نورد اکستروژن و اسپینینگ می باشد. در میان روش هایی که به آن ها اشاره شد، روش نورد بیش ترین کاربرد را دارد، چرا که در این روش لوله ها از کیفیت بهتری برخوردار می باشند. این روش به سه دسته اصلی نورد سوراخ کاری، پیلگر و اصلاحی تقسیم بندی می شود.
برای استعلام قیمت استیل و قیمت ورق اینجا کلیک کنید
منبع : گروه فولادآرکا